У Львові стартував фестиваль українського вина Ukrainian Wine Festival

11 червня 2021 42 0
У Львові стартував фестиваль українського вина Ukrainian Wine Festival

Сьогодні, 11 червня, за підтримки Громадської спілки Укрсадвинпром, у Львові на території Палацу Потоцьких (вул. Коперника, 15) стартував фестиваль українського вина — Ukrainian Wine Festival, який триматиме ще два дні. Про це інформує AgroPolit.com.

Організатори повідомляють, що найкращі винороби країни, українські експерти виноробства, власники фермерських господарств та професійні сомельє зберуться у Львові, аби кожен гість події зміг посмакувати вишуканим вином, смачною гастрономією та провести час у приємній та невимушеній атмосфері.

Також зазначається, що 11 червня о 19:00 годинним концертом перший день Фестивалю завершать герої Євробачення Go_A_band.

«Готуючись до події, розуміємо одне: надважливо, аби після закінчення Фестивалю всі ми — учасники, відвідувачі, організатори — залишилися не лише щасливими і переповненими позитивними емоціями, але і здоровими. Організатори наполегливо нагадують про культуру та відповідальне споживання алкогольних напоїв, дотримання соціальної дистанції та масковий режим! Оголошуємо про створення у команді «Департаменту STOP-Covid». У його функції увійде роз’яснювальна робота до та під час події, координація відповідних служб та контроль за дотриманням протоколів учасниками та відвідувачами ярмарку та дегустацій», — наголосив Андрій Сидор, засновник події.

Організатори зазначають, що купуючи квиток на Ukrainian Wine Festival відвідувачі отримають скляний дегустаційний келих.

Детальніше про фестиваль можна дізнатися на сторінці у Facebook та Instagram

Квитки на фестиваль можна придбати за посиланням, а також квитки на концерт Go_A_band — тут

Нагадаємо, 16-18 червня відбудеться масштабна виставка-фестиваль — AGROSHOW Ukraine, в рамках якого вся Україна вперше відзначить В-сеукраїнський день фермера.

Виконано за допомогою Disqus