Зростання цін на шини компанії Yokohama Off-Highway Tires буде мінімальним

14 червня 2021 17 0
Зростання цін на шини компанії Yokohama Off-Highway Tires буде мінімальним
traktorist.ua

На світових товарних ринках продовжують різко зростати вартість сировини та ставки фрахту. Проте в компанії Yokohama Off-Highway Tires Europe (YOHT) запевнили, що зростання цін на продукцію буде мінімальним. Повідомили в пресслужбі YOHT.

«Частина сировини демонструє тривожне зростання — до 30%, і може викликати занепокоєння, вимагаючи подальших дій через кілька місяців. Хоча Yokohama Off-Highway Tires Europe (YOHT) і буде і надалі покривати більшість додаткових витрат, та  неминуче передаватиме частину збільшення на ринок. Результат зростання цін приблизно на 5% буде досить помірним і застосовним до продуктів усіх заводів та усього портфеля YOHT», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підвищення ціни очікується з 1 липня 2021 р.

«Перше підвищення ціни було здійснено 1 січня 2021 року, тоді як друге набрало чинності 1 квітня 2021 року. Це третє підвищення ціни знову стосуватиметься всього портфеля брендів Yokohama Off-Highway Tires Europe (Alliance та Galaxy)», — пояснив Коен ван Гемерт, керівник відділу фінансів Yokohama Off-Highway Tires Europe.

Нагадаємо, Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) спеціалізується на проектуванні, розробці, виробництві й маркетингу позашляхових шин для сільського та лісового господарства, будівництва, промисловості, земляних робіт, гірничої промисловості й портової техніки. YOHT включає всесвітньо відомі бренди шин Alliance, Galaxy й Primex і представлена у більш ніж 120 країнах.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою