Усеукраїнський хакатон аграрних інновацій пройде 19-21 лютого

25 січня 2016 68 0
Всеукраїнський хакатон аграрних інновацій стане найбільшим всеукраїнським хакатоном
forbes.uaВсеукраїнський хакатон аграрних інновацій стане найбільшим всеукраїнським хакатоном

Усеукраїнський хакатон аграрних інновацій триватиме протягом 3 днів — з 19 по 21 лютого, повідомила заступник міністра аграрної політики та продовольства України Владислава Рутицька, пише прес-служба Мінагропроду.

«Більшість аграрних господарств вже використовують різні технології точного землеробства. Це зменшує використання добрив, палива, хімічних речовин. Це впливає на якість продукції, на організацію агробізнесу, і, у кінцевому рахунку, на ВВП. Дані, зібрані з полів, датчиків та документів — основа аналізу і розумного підходу до землеробства. Держава буде заохочувати і допомагати в розвитку «розумного» агробізнесу», — зазначила Владислава Рутицька.

За її словами, Всеукраїнський хакатон аграрних інновацій стане найбільшим всеукраїнським хакатоном, присвяченим технологічним інноваціям в аграрному секторі.

«Це подія для тих, хто вірить у майбутнє сільського господарства і бачить можливості використання високих технологій у ньому. Ми чекаємо ініціативну молодь, креативних розробників, аграріїв, дизайнерів, аналітиків. Молоді команди, які презентують свої інноваційні проекти. Впевнена, ми зможемо зацікавити українських ІТ-спеціалістів та інженерів у розробці продуктів для сільського господарства», — додала Владислава Рутицька.

Виконано за допомогою Disqus