Мінагропрод присвоїв чотирьом фермам статус племінних

9 лютого 2016 76 0
Мінагропрод присвоїв 4 молочно-товарним фермам HarvEast статус племінного господарства
drevpravda.comМінагропрод присвоїв 4 молочно-товарним фермам HarvEast статус племінного господарства

Міністерство аграрної політики і продовольства України присвоїло чотирьом молочно-товарним фермам HarvEast статус племінного господарства, повідомляє прес-служба компанії.

Це дає право компанії займатися розведенням чистопородних корів голштинської породи для забезпечення власних потреб і продажу племінних тварин.

«До питання відтворення Компанія підійшла максимально серйозно — з 2011 року HarvEast використовує насіннєвий матеріал найкращих американських і канадських виробників. Сьогодні 4 з 6 ферм HarvEast отримали статус племінних. Ми пишаємося результатом, але не збираємося зупинятися на досягнутому. На наших фермах уже є корови з продуктивністю понад 10 тисяч літрів молока на рік», — зазначив операційний директор HarvEast Федір Крюківський.

Також додається, що для HarvEast тваринництво — один із пріоритетних напрямків бізнесу. Завдяки інвестиціям компанії у кормозаготівельну і техніку, що роздає корми, навчання персоналу, здоров'я і відтворення великої рогатої худоби щорічно підвищується продуктивність поголів'я.

«На молочно-товарних фермах HarvEast міститься понад 7,4 тис. голів худоби. З них поголів'я молочного стада становить 3,5 тис. корів, які виробляють понад 21 млн л молока на рік», — сказано у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus