Експортні ціни на фуражні зернові знижуються — аналітики

8 грудня 2021 2023 0
Експортні ціни на фуражні зернові знижуються — аналітики
Kurkul.com

На експортному ринку фуражної пшениці та кукурудзи спостерігалося зниження цін під натиском сусідніх ринків. Про це повідомляють аналітики G.R. Agro, пише Kurkul.com.

Станом на 7 грудня, ціни попиту на українську кукурудзу CPT глибоководні порти зменшились на $7/т в порівнянні з минулою п’ятницею — до $262/т на фоні збільшення кількості пропозицій (Міністерство сільського господарства збільшило прогнозу врожаю до 40 млн т) і невеликому попиту. Українські трейдери сподіваються на більший інтерес зі сторони Китаю.

«Очікується, що грудневий WASDE збільшить свій прогноз врожаю кукурудзи в США, що є фактором тиску. Засуха в Аргентині та деяких частинах Бразилії можуть обмежити цінові втрати», — розповіли в G.R. Agro.

Експортні ціни на зернові


Нагадаємо, якщо хочете освоїти розрахунок оптимального обсягу та ціни продажу кукурудзи, долучайтесь до нового курсу для фермерів «Цариця полів». За детальною інформацією переходьте за посиланням та реєструйтесь.

Усе про формування ціни кукурудзи, що на це впливає, оптимальні терміни продажу розкажуть досвідченні експерти курсу. Серед них:

Виконано за допомогою Disqus