Законопроект Держгеокадастру не ляже в основу земельної реформи — Павленко

12 лютого 2016 107 0
Мінагропрод не схвалює «земельний» законопроект Держгеокадастру
vkurse.uaМінагропрод не схвалює «земельний» законопроект Держгеокадастру

Міністерство агарної політики і продовольства України (Мінагропрод) не схвалює «земельний» законопроект авторства Держгеокадастру. Про це в ексклюзивному інтерв’ю AgroPolit.com розповів голова Мінагропроду Олексій Павленко.

«Відповідальним за розробку цього законопроекту Кабмін визначив Мінрегіонбуд. У нас є зауваження до поданого документу, у тому числі з питань регулювання. Я поки що не готовий коментувати цей документ. Давайте дочекаємося його аналізу усіма нашими департаментами. Після цього вийдемо з публічним обговоренням. Але вже зараз можу сказати, що відстоюватимемо не зарегульованість, а навпаки — нерегульованість… У поданій версії законопроект Держгеокадастру не може лягти в основу земельної реформи», — так прокоментував документ міністр.

За його словами, поки що документ далекий від досконалості.

«Ми, як міністерство, котре відповідає саме за аграрну політику, скоро дамо свої коментарі з цього приводу. Такий законопроект має пройти широке публічне обговорення, далі — бути переданим у профільний агарний комітет, щоб вирішити компромісно всі проблемні питання», — підсумував Олексій Павленко.

Виконано за допомогою Disqus