Херсонщина приєдналася до сільськогосподарської програми голландського уряду

19 лютого 2016 96 0
Підписання меморандуму з "Прімавера" дозволить вирішити левову частку проблем аграріїв
www.radiosvoboda.orgПідписання меморандуму з "Прімавера" дозволить вирішити левову частку проблем аграріїв

Херсонська ОДА та Білозерська РДА 18 лютого підписали меморандум про співробітництво з Міжнародною громадською організацією «Прімавера» щодо впровадження на території області Проекту програми голландського уряду МАТРА «Розвиток потенціалу громад щодо участі у впровадженні та контролі за проведенням реформ у сільському господарстві, управлінні земельними ресурсами та розвитку сільських територій («BELIEVE»)», повідомляє прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

«Вважаю такий підхід актуальним і необхідним в розбудові сільських громад», − зазначив заступник голови Херсонської ОДА Ігор Шепелєв.

Він впевнений, що підписання меморандуму є одним із найважливіших кроків у вирішенні проблемних питань аграрного сектору і, в першу чергу, зрошення.

«Головним завданням нашої зустрічі є окреслення можливостей та встановлення торговельно-економічних зв’язків між суб’єктами аграрної сфери, регіонами України та іншими державами. Це наддасть можливість максимально реалізувати потенціал сільського господарства області та запропонувати свої товари та послуги, як на ринках інших регіонів України, так і країн ЄС та Азії», – підсумовуючи зазначив Ігор Шепелєв.

Виконано за допомогою Disqus