В Україні стартує Massey Ferguson Open Days

24 лютого 2016 107 0
У ході зустрічей аграріям презентують техніку Massey Ferguson
masseyferguson.ruУ ході зустрічей аграріям презентують техніку Massey Ferguson

До початку посівної 2016 Корпорація AGCO за підтримки своїх дистриб'юторів «АМАКО», «Агроспейс», «Волинська Фондова компанія» відкриває двері своїх офісів для дружніх зустрічей аграріїв. В ході зустрічей, аграріям презентують техніку Massey Ferguson, яка буде доступна в Україні в 2016 р. А саме трактор MF 8690, телескопічний навантажувач MF 9407S, клавішні комбайни Massey Ferguson, а також нові продуктові лінії дистриб'юторів, стратегії післяпродажного обслуговування і можливості регіональних центрів, які повністю готові до сезону, повідомляє прес-служба компанії.

Заходи будуть проходити в регіональних центрах, де учасники зможуть дізнатися й оцінити всі технічні переваги сучасного модельного ряду компаній, а також отримати професійні консультації фахівців.

«У минулому році успішно пройшов Massey Ferguson тур. Ми побачили, що рішення повернути Massey Ferguson в Україну, було правильним. У нинішніх умовах, коли необхідно постійно скорочувати витрати, наша техніка користується великим попитом. Організовуючи такі заходи, ми ставимо собі за мету не просто продемонструвати і продати. Ми даємо можливість буквально доторкнутися до цієї техніки, показати фахівців, які будуть дбати про неї, дати можливість гостям поділитися досвідом. Техніку потрібно вибирати вживу, а не на картинках», — підкреслив директор по маркетингу AGCO в Східній Європі Антон Костирко.

Тур стартує з Тернопільської області з регіонального центру компанії «АМАКО».

Президент компанії «АМАКО» Адріано Луз зазначив, що розмов про сучасну с/г техніку та її якісний сервіс багато на ринку. Важливіше показати техніку такою, якою вона є насправді.

«У цьому році ми відкрили 7 нових регіональних центрів, у нас гарна якість сервісу і повний склад запасних частин, але нам є ще куди рости. Ми продовжимо поліпшуватись завдяки тому, що наші клієнти ставлять для нас вимоги все вищі і вищі», — резюмував Адріано Луз.

Приєднуйтесь до Massey Ferguson Open Days:

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою