Запуск Держпродспоживслужби знову перенесли

8 березня 2016 78 0
Держпродспоживслужба повноцінно запрацює 20 березня
МінагропродДержпродспоживслужба повноцінно запрацює 20 березня

Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів (Держпродспоживслужба) повноцінно запрацює 20 березня, після схвалення фінансування відомства Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету, повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, пише «УНІАН».

«Думаю 20 березня зможемо приступити до виконання обов'язків. На жаль, поки що, не маючи гарантій фінансування, ми не можемо набирати кадри», — сказав він.

За його словами, у бюджеті на цей рік фінансування відомства передбачено не було, тому Кабінет Міністрів повинен був прийняти розпорядження про перерозподіл бюджетних витрат. Бюджетний комітет отримав розпорядження для схвалення 12 лютого. З тих пір відбулося два засідання комітету, але у них не брала участі достатня для прийняття рішень кількість депутатів.

«Ми розраховуємо, що 16 березня (це вже буде сесійний тиждень) бюджетний комітет збереться, і урядове розпорядження буде схвалено. Потім кілька днів ми відпрацюємо узгодження штатного розкладу та інших документів з Міністерством фінансів», — додав Володимир Лапа.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою