Продаж землі стане державною зрадою — думка

13 березня 2016 100 0
Продавати чи не продавати землю в Україні?
onegolferstravels.blogspot.comПродавати чи не продавати землю в Україні?

Продаж сільськогосподарських земель — це державна зрада, так охарактеризував ідею продажу сільськогосподарських земель в Україні очільник Тернопільського обласного осередку Аграрної партії України Іван Чайківський, повідомляє «7 днів».

Він розкритикував пропозицію прем’єр-міністра Арсенія Яценюка щодо продажу 1 млн га українського чорнозему. На його переконання, допустити цього ніяк не можна.

«В умовах тотального зубожіння населення, коли українське законодавство не готове до створення ринку землі взагалі, провокувати суспільство такими ідеями — це не що інше як державна зрада», – вважає Іван Чайківський.

За його словами, українці, які доведені чинним Урядом до зубожіння, не можуть стати реальними покупцями своєї ж землі. А це призведе до того, що орні площі скуплять чергові олігархи. Цього разу — земельні.

Він вважає, що у такий спосіб на догоду купі багатіїв Арсеній Яценюк відбере у місцевих громад реальний спосіб наповнення бюджетів, що вплине на розвиток громад та виконання ними своїх фукцій, як от асфальтування доріг, благоустрій населених пунктів, ремонт і будівництво шкіл, садочків, лікарень тощо.

Виконано за допомогою Disqus