У Черкасах відбувся Massey Ferguson Open Days

14 березня 2016 40 0
Споживачами техніки, презентованої на Massey Ferguson Open Days є як малі господарства, так і агрохолдинги
kurkul.comСпоживачами техніки, презентованої на Massey Ferguson Open Days є як малі господарства, так і агрохолдинги

Massey Ferguson Open Days продовжує крокувати Україною. Цього разу компанія АМАКО при підтримці корпорації AGCO презентувала сучасну сільськогосподарську техніку у Черкасах. Під час заходу учасники мали нагоду ознайомитися із новими моделями сільгосптехніки корпорації AGCO, які будуть доступні в Україні вже цього року. Серед них трактор Massey Ferguson 8690, комбайн Massey Ferguson 7370 Beta, гусеничний трактор Challenger MT865C, телескопічний навантажувач Massey Ferguson 9407S та зерновоз Iveco Stralis з напівпричепом Bodex.

«Корпорація AGCO буде оснащувати свої сівалки точного висіву обладнанням компанії Prestigio Climate. Ця компанія і її обладнання вже добре зарекомендували себе на ринку України, що дозволяє вивести на новий рівень точність і якість посіву. Тому ми прийняли рішення про співпрацю з цією компанією», — зазначив спеціаліст з посівної і ґрунтообробної техніки корпорації AGCO Сергій Лук’янець.

Крім того, за його словами, на ринок України буде заходити нова сівалка суцільного посіву зернових культур. Вона буде свого роду унікальною.

«Фактично, це перша сівалка американського виробництва з пневматичним приводом, транспортні габарити якої відповідають нормам України та Європи. Ми будемо проводити тестування усієї техніки на полях України. Думаємо, що ці агрегати будуть дуже актуальні для наших фермерів», – говорить Сергій Лук’янець.

Виробники попіклувалися і про сервісне обслуговування нових сіялок. Обслуговуванням буде займатися корпорація АGCО. У найближчому майбутньому, коли буде прийнято остаточне рішення про закупівлю на ринок України цих агрегатів, сервісні служби дилерів корпорації проходитимуть всебічне навчання.

«Одним із пріоритетів і найважливіших завдань корпорації АGCО є те, що ми не запускаємо техніку на ринок, поки сервісні служби і склад запчастин наших дилерів не готові повною мірою обслуговувати ці агрегати», – розповіла директор Черкаського сервісного центру АМАКО Лілія Панченко.

Споживачами техніки є як малі фермерські господарства, так і крупні агрохолдинги.

«Єдина умовна вимога до наших клієнтів – щоб вони були готові до інновацій. Тому що тих речей, які ми будемо пропонувати, на ринку України поки немає. Ми йдемо прямим шляхом до світлого майбутнього», – додає вона.

Нагадаємо, заходи Massey Ferguson Open Days почалися з Тернопільської області. Наступні демонстрація техніки відбудуться 10 березня в Одесі, 17 березня у Запоріжжі та 24 березня у Луцьку.

Виконано за допомогою Disqus