Запоріжжя зустріло Massey Ferguson Open Days

20 березня 2016 47 0
Під час Massey Ferguson Open Days учасники знайомились з модельним рядом техніки та отримували консультації експертів з її використання
kurkul.comПід час Massey Ferguson Open Days учасники знайомились з модельним рядом техніки та отримували консультації експертів з її використання

Передостання зустріч аграріїв із виробниками техніки, організована компанією АМАКО за підтримки корпорації AGCO у рамках Massey Ferguson Open Days, відбулася у Запоріжжі.

Під час заходу учасники могли оцінити модельний ряд, а також на місці отримати професійні консультації фахівців і навіть одразу придбати техніку.

З початку 2016-го року завдяки активній діяльності компанії «законтрактовані» близько 5 тракторів-новинок Massey Ferguson, з них 3 вже чекають відвантаження.

Головний акцент виробників — новий трактор Massey Ferguson. Чимало уваги приділяють виробники і сервісному обслуговуванню. Працівники компанії хваляться, що у Запоріжжі вони здатні приймати будь-яку великогабаритну техніку на ремонт, а також виправляти несправності безпосередньо у полях.

«У нас дуже професійна команда сервісних інженерів. Ми абсолютно мобільні. Адже у сезон польових робіт не техніка має їхати в сервіс, а сервіс виїжджати на місце поломки. Тут нам є чим пишатися. Ми дуже оперативні», — говорить директор східного регіону компанії АМАКО Костянтин Дмитрієв.

Ознайомитися із новинками компанії приїхало багато фермерів. Дехто з чіткими намірами оновити свій «агроавтопарк».

«Вирішив приїхати, бо у мене є 38-ий Massey Ferguson, йому вже 20 років, але це дуже надійна машина, і я на ньому досі працюю. Тому я вирішив подивитися на нові моделі. І якщо у мене вистачить оборотних коштів, і влада повернеться до фермерів хоча б спиною (бо обличчям вона ніколи не повернеться), може придбаю собі в майбутньому більш сучасний комбайн», — розповідає директор ТОВ «НВП СОРТОСТАНЦІЯ» Олександр Давиденко.

Поділилися відвідувачі і критеріями, якими керуються при підборі техніки. Пан Олександр говорить, що в першу чергу звертає увагу на те, як техніка веде себе від ремонту до ремонту і які у неї є захисні механізми проти каміння та проволоки, які, на жаль, у наш час ще є на полях.

«Для мене головне, щоб придбавши трактор не довелося у перший же рік замінювати коробку, мотор та інші деталі. У мене є знайомі, які теж користуються технікою Massey Ferguson, вони дають схвальні відгуки. Тому і звертаю увагу саме на цю компанію», — говорить заступник директора агрофірми «Злагода» Джаміль Мамедов.

Нагадаємо, заключний захід у рамках Massey Ferguson Open Days відбудеться 24 березня у Луцьку.

Виконано за допомогою Disqus