Україна перейматиме ізраїльський досвід розвитку АПК — Павленко

23 березня 2016 93 0
Олексій Павленко, міністр Мінагропроду та Ілан Флюсс, керівник МАШАВ
FacebookОлексій Павленко, міністр Мінагропроду та Ілан Флюсс, керівник МАШАВ

Співпраця з ізраїльською стороною в сфері інноваційного розвитку сільського господарства є важливою для України. На цьому наголосив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко під час зустрічі з заступником керівника Ізраїльського агентства з розвитку міжнародного співробітництва (МАШАВ) Іланом Флюссом, повідомляє прес-служба Мінагропроду.

«Сьогодні науково-дослідні установи України готові до започаткування співпраці за цілою низкою напрямів. Зокрема, і зі створення консалтингового центру за участю МАШАВ та Інституту тваринництва НААН для навчання фахівців технологіям утримання і годівлі високопродуктивних тварин, апробація в умовах Ізраїлю різних порід тварин», — говорить він.

Крім того, за словами міністра, співпраця торкнеться і сфери навчання і стажування фахівців з аграрної економіки з питань ведення сільського господарства, формування ринкової інфраструктури, а також проведення спільних наукових конференцій із залученням наукових установ і вищих навчальних закладів та НААН.

Виконано за допомогою Disqus