ЛКМЗ і ХТЗ відновили співпрацю

31 березня 2016 70 0
Два найбільших сільгоспмашинобудівних підприємства Харківського регіону відновили співпрацю
ІГ УПЕКДва найбільших сільгоспмашинобудівних підприємства Харківського регіону відновили співпрацю

Два найбільших сільгоспмашинобудівних підприємства Харківського регіону — Лозівський ковальсько-механічний завод (ЛКМЗ) і Харківський тракторний завод (ХТЗ) — відновили співпрацю, заявив генеральний директор ЛКМЗ Василь Чорномаз, повідомляє прес-служба індустріальної групи «Українська промислова енергетична компанія» (ІГ УПЕК).

«Згідно з укладеною угодою ЛКМЗ здійснює поставки комплектуючих, забезпечуючи конвеєр ХТЗ у повному обсязі. У березні завод виготовив і поставив на ХТЗ більше 90 тракторокомплектів, додатково у цьому місяці ХТЗ замовив ще 20 комплектів. За найскромнішими прогнозами обсяг поставок тракторокомплектів на ХТЗ у 2016 р. складе близько 2 тис. мостів та інших елементів трансмісій», — зазначає генеральний директор ЛКМЗ.

Почесний Президент ІГ УПЕК, до складу якого входить ЛКМЗ, Анатолій Гіршфельд також прокоментував цю подію.

«ЛКМЗ і ХТЗ є провідними підприємствами у галузі сільгоспмашинобудування, які історично пов'язані між собою і повинні підтримувати взаємовигідну співпрацю, засновану на виробничій кооперації. Уже у I кварталі цього року ЛКМЗ відновлює поставки тракторокомплектів для ХТЗ, які відрізняються високою якістю і традиційно виготовлялися на ЛКМЗ», — зазначає він.

Анатолій Гіршфельд зазначив, що це лише перші кроки у розвитку партнерства.

«Будуть прийняті і подальші дії щодо поглиблення кооперації між підприємствами, плануються роботи по вдосконаленню конструкції тракторів ХТЗ. Спільна робота інженерних, конструкторських служб підприємств, я сподіваюся, буде хорошим прикладом розвитку співпраці двох найбільших підприємств галузі», — зазначив Анатолій Гіршфельд.

Виконано за допомогою Disqus