На Закарпатті незаконно орендували землю на 25 років

2 квітня 2016 53 0
На Закарпатті ліквідовано незаконне надання в оренду земельної ділянки вартістю 16 млн грн
varianty.lviv.uaНа Закарпатті ліквідовано незаконне надання в оренду земельної ділянки вартістю 16 млн грн

Закарпатською прокуратурою попереджено незаконне надання в оренду на 25 років земельної ділянки площею 44 га та ринковою вартістю майже 16 млн грн, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Ужгородським міськрайонним судом задоволено прокурорський позов про визнання недійсним та скасування рішення однієї з сільських рад Ужгородського району «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наміченої у довгострокове користування на умовах оренди».

«Цим рішенням було надано дозвіл закарпатцю на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 44 га та ринковою вартістю майже 16 млн грн в оренду строком на 25 років для ведення індивідуального садівництва із земель запасу сільської ради (пасовище, сінокіс). Вказане рішення було винесене з порушенням вимог Земельного кодексу України», — сказано у повідомленні.

Також додається, що рішення суду вже набрало законної сили. Таким чином, Ужгородською місцевою прокуратурою попереджено незаконне надання вказаної земельної ділянки в оренду.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою