Оприлюднено проект постанови про надання фінпідтримки фермерам

6 квітня 2016 96 0
Розпочалося обговорення проекту постанови про надання фінпідтримкм фермерам
profspilka.kiev.uaРозпочалося обговорення проекту постанови про надання фінпідтримкм фермерам

На сайті Мінагропроду оприлюднено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам».

«З метою отримання зауважень та пропозицій до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам», Міністерство аграрної політики та продовольства України оголошує про його публікацію», — йдеться у повідомленні.

Метою розроблення проекту постанови є удосконалення чинного Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам, що у свою чергу дасть можливість ефективніше здійснювати використання та контроль державної підтримки фермерам.

«Повний пакет документів до проекту постанови розміщено в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України у розділі «Регуляторна політика», — сказано у повідомленні.

Також додається, що зауваження та пропозиції стосовно проекту постанови у письмовій та електронній формі приймається протягом місяця з дня опублікування цього оголошення за такими адресами:

Міністерство аграрної політики та продовольства України, вул. Хрещатик 24, м. Київ, 01001, е-mail: diana.korotkevych@minagro.gov.ua. Відповідальний виконавець — Діана Володимирівна Короткевич, тел. (044) 278-56-10.

Державна регуляторна служба України, вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, е-mail: inform@dkrp.gov.ua.

Виконано за допомогою Disqus