На Львівщині навчать «правильному кредитуванню» фермерів

14 квітня 2016 29 0
Аграрії Львівщини зможуть дізнатися чимало корисної інформації про ринок кредитування
vkurse.uaАграрії Львівщини зможуть дізнатися чимало корисної інформації про ринок кредитування

На Львівщині 14 квітня відбудеться семінар на тему: «Використання новітніх методів аналізу кредитоспроможності дрібних виробників сільськогосподарської продукції у рамках реалізації Комплексної Програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016 – 2020 рр.»., повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз, пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Учасники семінару зможуть дізнатися чимало корисної інформації про ринок кредитування. Також отримати практичні навички для оцінки кредитоспроможності дрібних виробників сільськогосподарської продукції», — зазначила вона.

За її словами, учасникам розкажуть і про специфіку різних інструментів оцінки. Відтак вони зможуть обговорити концепцію навчального проекту «Оцінка кредитоспроможності дрібних виробників сільськогосподарської продукції» у контексті програми «500 успішних сімейних господарств» та Комплексної Програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016 – 2020 р.

«Учасниками заходу будуть представники кредитних спілок, які працюють з агровиробниками і хочуть поглиблювати співпрацю, а також ті, які планують розпочати активну роботу з кредитування для малих та середніх агровиробників», — додається у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus