Боротьба за посіви: від поранень постраждало 7 осіб

18 квітня 2016 113 0
На Херсонщині стріляли через урожай
transkarpatia.neНа Херсонщині стріляли через урожай

Вранці 14 квітня угрупування з 10 осіб вчинило розбійний напад з застосуванням вогнепальної зброї на ПСП «Ушба» (Херсонська область) з метою заволодіння посівами господарства і машини для зрошення, про це йдеться у зверненні директора приватного сільськогосподарського підприємства «УШБА» А. Федоренка до народних депутатів, повідомляє «Херсонская правда».

Також невідомі хотіли заволодіти особистим майном охоронців і спричинили їм тілесні ушкодження та заборонили звертатися до національної поліції.

Потерпілі особи все ж звернулися до відділку національної поліції смт. Новотроїцького району Херсонської області з заявою про злочин та з вимогою затримати організатора розбійного нападу разом з іншими учасниками. Працівниками національної поліції розбійний напад було неправомірно кваліфіковано як хуліганство, також необхідні дії процесуального характеру щодо затримання винних осіб не були проведені.

Внаслідок бездіяльності працівників національної поліції того ж дня було вчинено замах на вбивство охоронців ПСП «Ушба» у результаті якого від вогнепального поранення постраждало 7 осіб, один з яких знаходиться у реанімаційному відділенні Новтроїцької ЦРЛ у тяжкому стані. Крім того, 5 особам завдано тілесні ушкодження та пошкоджено 6 автомобілів.

Виконано за допомогою Disqus