На Вінниччині розглянули нові механізми фінансування аграріїв

27 квітня 2016 39 0
На Вінничині розглянули питання щодо нових механізмів фінансування підприємств агропромислового комплексу області
ua-ekonomist.comНа Вінничині розглянули питання щодо нових механізмів фінансування підприємств агропромислового комплексу області

На Вінничині розглянули питання щодо нових механізмів фінансування підприємств агропромислового комплексу області, пише прес-служба Вінницької облдержадмінітрації.

Представники компанії «Галнафтогаз» інформували присутніх про механізми надання аграріям області товарних і фінансових кредитів.

«Про стан і впровадження на Вінниччині пілотного Проекту «Аграрні розписки в Україні» повідомив координатор Проекту у Вінницькій області Роман Колібаба», — сказано у повідомленні.

Також з інформацією про стан закупівлі зерна урожаю 2016 р. по форвардних контрактах виступили начальники Вінницького відділення ПАТ «Аграрний фонд» та ПАТ «Державна продовольча зернова корпорація України».

«У ході обговорення висвітлених питань сільгосптоваровиробники висловили ряд конструктивних побажань та пропозицій. За результатами наради буде підготовлено доручення облдержадміністрації», — додається у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus