На Черкащині кооперативам передадуть репродуктор з розведення племінних кролів

29 квітня 2016 85 0
На Черкащині кооперативи отримають репродуктор з розведення кролів
krolflandr.ucoz.uaНа Черкащині кооперативи отримають репродуктор з розведення кролів

На Черкащині реконструюють приміщення та виробничий майданчик репродуктора кролів, пише прес-служба Черкаської облдержадміністрації.

«Першочерговою метою репродуктора є розведення племінного поголів’я кролів з послідуючою передачею сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам з метою поширення в області кооперативного руху, що збільшить кількість робочих місць на селі», — сказано у повідомленні.

Також додається, що днями у Черкасах відбулася конференція «Сучасні досягнення і перспективи розвитку кролівництва та хутрового звірівництва в Україні». У ході неї обговорили становлення галузі кролівництва на найближчі 10 років.

«Захід відбувся за ініціативи Черкаської дослідної станції біоресурсів НААН та за участю представників управління агропромислового розвитку облдержадміністрації. Під час конференції учасники звернули увагу на питання ветеринарного супроводу, шляхи ефективності відтворення кролів, використання нетрадиційних кормових культур та електронного дорадництва у кролівництві. У рамках заходу також пройшла виставка-продаж кролів та хутрових звірів», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus