Клаус Пьоттінгер відходить від управління компанією

10 травня 2016 75 0
У компанії PÖTTINGER призначили трьох нових членів Виконавчої ради
kurkul.comУ компанії PÖTTINGER призначили трьох нових членів Виконавчої ради

Після більш ніж 30 років у компанії PÖTTINGER, 25 з яких в якості керуючого директора, Клаус Пьоттінгер 31 липня 2016 р. передасть свої повноваження новій Виконавчій раді.

У своєму недавньому засіданні Рада директорів і Генеральна Асамблея компанії PÖTTINGER призначили трьох нових членів Виконавчої ради. Разом з Хайнцом Пьоттінгером вони будуть визначати майбутній розвиток виробника сільськогосподарської техніки.

Хайнц Пьоттінгер, який успішно управляв підприємством разом зі своїм братом Клаусом протягом двох з половиною десятиліть, як і раніше залишиться в ролі керуючого директора і буде виступати в якості Голови Виконавчого ради. Крім того, він буде відповідати за HR, фінанси та бухгалтерський облік.

Грегор Дитакмайр буде відповідати за продажі і маркетинг. Йорг Лекнер візьме на себе відповідальність за виробничі відносини на всіх трьох заводах (Грискирхен, Бернбург і Водняне) і весь процес закупок. А Маркус Балдінгер відповідатиме за дослідження і розробки.

«У найближчі місяці я буду передавати мої обов'язки Йоргу Лекнеру і Маркусу Балдінгеру. Обидва досвідчені і діючі члени управлінської команди, які знайомі з проблемами галузі. З усім своїм досвідом та інноваційної силою, вони будуть просувати далі технологічний розвиток компанії Pöttinger», — заявив керуючий директор Клаус Пьоттінгер.

Виконано за допомогою Disqus