На Львівщині стартує конкурс на здешевлення кредитів для аграріїв

17 травня 2016 70 0
Кредити для аграріїв стануть дешевшими
vladtime.ruКредити для аграріїв стануть дешевшими

Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації розпочав роботу конкурсної комісії з визначення переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу на участь у державній програмі «Фінансова підтримка заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів».

Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Львівської ОДА Наталія Хмиз. пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Компенсація надається юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми власності та фізичним особам-підприємцям за нараховані і сплачені цього року відсотки за користування кредитами у розмірі 50% облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розмірів, передбачених кредитними договорами», — сказано у повідомленні.

Читати по темі: Аграріям Львівщини виділено 6,8 млн грн на кредити

Детальна інформація про перелік документів, які подаються на конкурс, дивіться тут.

«Для фінансової підтримки суб’єктів господарювання агропромислового комплексу Львівська область отримала 6,8 млн грн коштів державного бюджету», — йдеться у повідомленні.

Документи приймають у департаменті агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, просп. В.Чорновола, 57, 5 пов. (каб. № 55).

Телефони для довідок: (032)235-58-71, (032)252-85-90.

Виконано за допомогою Disqus