Аграрний фонд написав відкритий лист до уряду

26 травня 2016 90 0
Аграрний фонд просить залишити Андрія Радченка на посаді
Latifundist.comАграрний фонд просить залишити Андрія Радченка на посаді

Колектив ПАТ «Аграрний фонд» розмістив на сайті фонду відкритий лист до уряду країни з проханням залишити Андрія Радченка на посаді голови фонду.

Колектив фонду стурбований публікаціями, що останнім часом з'явилися в інформаційному просторі, стосовно запланованої на найближчий час зміни керівництва ПАТ «Аграрний фонд».

«Наша занепокоєність зросла після того, як подібна інформація по ДСБУ «Аграрний фонд» стовідсотково підтвердилась», — сказано у листі.

Також додається, за менш ніж півтора року перебування Андрія Радченка на посаді товариство із збиткового перетворилось на стабільно функціонуючу компанію з високими фінансовими результатами своєї роботи.

«Ми звертаємося до Вас з переконливим проханням взяти під особистий контроль ситуацію з ПАТ «Аграрний фонд» і не допустити звільнення Андрія Радченка та повернення до керівництва товариством людей, з вини яких було втрачено понад 2 млрд грн державних коштів, постраждала репутація товариства, уповільнилися темпи реалізації програми підтримки вітчизняних сільгоспвиробників і забезпечення населення країни хлібом та хлібопродуктами», — підсумовується у листі.

Виконано за допомогою Disqus