На Миколаївщині з аукціону продадуть права оренди на 22 земельні ділянки

1 червня 2016 66 0
Інвесторам взяти участь у земельних торгах з продажу прав оренди на 22 земельні ділянки на Миколаївщині
brovary.pravo-znaty.org.uaІнвесторам взяти участь у земельних торгах з продажу прав оренди на 22 земельні ділянки на Миколаївщині

Землевпорядники Миколаївщини на земельному аукціоні у червні запропонують інвесторам взяти участь у земельних торгах з продажу прав оренди на 22 земельні ділянки. Це землі сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів. Загальна площа цих угідь становить 402,3 га, пише прес-служба Миколаївської облдержадміністрації.

Виставлені на торги ділянки знаходяться у Єланецькому (15 наділів), Снігурівському (6) та Братському (1) районах. Стартова загальна вартість ділянок визначена на рівні 7,5% від нормативної грошової оцінки землі (при визначеному законодавством рівні у 3%) та становить 449,58 тис. грн.

«З початку року землевпорядники вже провели земельні аукціони. За результатами торгів інвесторам продали права оренди на вісім земельних ділянок. Вони розташовані на території Вознесенського та Єланецького районів. Загальна площа угідь становить 226 га. Орендна плата у сумі 417,2 тис. грн щорічно надходитиме до місцевих бюджетів», — сказано у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus