Свинарство у Шотландії врятують фермери нового покоління

9 серпня 2016 63 0
У дію вводять систему наставництва
cyberspaceandtime.comУ дію вводять систему наставництва

Свинарський сектор Шотландії чекає світле майбутнє згідно з прогнозами Комітету Національного фермерського Союзу Шотландії (NFU), повідомляє Мeatinfo.

Перспективи виробництва у країні були поліпшені за рахунок ослаблення фунта стерлінгів, інвестицій від Tulip у нові бійні й об'єкти з переробки свинини, а також за рахунок зростаючої прихильності рітейлерів до продукції вітчизняного виробництва.

Разом з тим, щоб задовольнити цей попит, Шотландія має потребу у більшій кількості свинарів і виробничих об'єктів.

«Ми шукаємо фермерів нового покоління, які зможуть вивести свинарську індустрію на новий етап розвитку і додати динамізму сектору. Для того, щоб допомогти новим учасникам у свинарському секторі, ми вводимо у дію систему наставництва за участю досвідчених виробників, тому нові підприємства мають кращі шанси на успіх. Оптимізм у цьому секторі зростає», — сказав виконавчий директор шотландського Союзу виробників свинини Макгоуен Енді.

Голова комітету проекту «Нове покоління», організованого NFU Шотландії Марк Дональд додав, що це фантастичний приклад співпраці на благо обох сторін. Це гарний шанс для нових фермерів, щоб почати і зміцнити свій бізнес. Перешкоди для входу у цей сектор значно нижчі, ніж у багатьох інших секторах. Справді деякі дуже успішні фермери починали працювати, маючи лише кілька свиней і прагнення до успіху.

Виконано за допомогою Disqus