New Holland зробила малі комбайни потужнішими

9 вересня 2016 74 0
Комбайн New Holland CR 8.80
fwi.co.ukКомбайн New Holland CR 8.80

Частково оновлена версія роторного комбайну New Holland CR 8.80 була представлена під час Демонстраційного дня техніки для збирання врожаю наряду з моделями розкидачів соломи та роторних комбайнів, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на Farmers Weekly.

Основна зміна у специфікації машини 2017 р. — це новий двигун: 11-літровий FPT Cursor 11, що замінив слабшу попередню модель, та має загальну систему впорскування палива замість окремих насосів-форсунок, що забезпечує більшу продуктивність та відповідність останнім вимогам по викидах.

«У порівнянні з попередньою моделлю, робота цього двигуна визиває більше зростання температури, тому при запуску цього двигуна ми отримуємо тверді часточки у процесі згоряння палива і завдяки цьому відпадає потреба у фільтрі», — повідомляє спеціаліст з комбайнів Нігель Ханімен.

Потужність нового двигуна складає 496 к.с. проти 490 к.с. старої моделі. Більшим став і вихідний крутний момент, що допомагає двохроторній системі обмолоту та сепарації впоратися з коливальним навантаженням.

«За гарних умов збирання врожаю CR 8.80 по продуктивності не поступатиметься моделі CR 8.90 — потужнішому та більшому за розмірами комбайну. Проте за складніших умов більша площа сита дає йому перевагу, особливо при збиранні різних сортів пшениці, яка іноді завдає певних незручностей», — зазначає він.

З комбайном CR 8.80 фермери отримають більшу мобільність завдяки загальній ширині менше 3,3 м на шинах 710/70R42 або 24in SmartTrax.

Стандартна комплектація включає барабан Dynamic Feed Roll, який забезпечує подачу урожаю до двох роторів, та конфігурацію роторів Twin Pitch.

«Для таких культур як ярий ячмінь, який може мати липку солому, можна використовувати регулювальні лопаті у верхній частині корпусу ротора, щоб сповільнити хід та забезпечити більший контакт соломи з роторами для кращого обертання та отримання зерна», — додав Нігель Ханімен.

Очищення здійснюється за допомогою зерновловлювача та комплекту сита з окремими приводами та традиційним вентилятором.

«Інтенсивність руху сита є важливішою, ніж розмір комірок сита, тому завдяки окремим приводам, за необхідності, можна виставити більш агресивний рух сита для досягнення оптимальної продуктивності. Ми надаємо перевагу традиційному вентилятору перед турбіною, оскільки об’єм повітря важливіший за швидкість потоку повітря і ви отримуєте більш щільний потік повітря з меншою чутливістю до коливань частоти обертів двигуна», — пояснює він.

Виконано за допомогою Disqus