На Миколаївщині дві агрофірми не змогли поділити урожай

12 вересня 2016 127 0
На Миколаївщині не допустили силового зіткнення двох агрофірм
НПУНа Миколаївщині не допустили силового зіткнення двох агрофірм

На Первомайщині (Миколаївська область) 11 вересня 2016 р. мало не сталось силове зіткнення між робітниками агрофірм під час проведення польових робіт по збору врожаю, пише прес-служба Національної поліції України (НПУ).

Керівництво Первомайського відділу поліції ГУНП у Миколаївській області у черговий раз нагадали представникам товариств «Агрофірма Корнацьких» та «Партнер Агро» про важливість врегулювання спірних питань у правовому форматі.

«На місці події знаходились співробітники спецпідрозділів обласної поліції та місцевого відділу. Начальник Первомайського відділу полковник поліції Андрій Гарастюк, поспілкувавшись із представниками керівництва обох сільськогосподарських підприємств, зазначив про важливість правового врегулювання цивільно-правових питань обох фірм у законному порядку», — сказано у повідомленні.

Також додається, що порушень громадського порядку не допущено.

«Слідчим відділенням Первомайського відділу поліції розслідуються матеріали кримінальних проваджень, розпочатих за ознаками ч.5 ст.186 КК «Грабіж» за заявами керівництва агрофірм «Агрофірма Корнацьких» та «Партнер Агро», — підсумовується у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus