В Україні вперше пройшов студентський День поля

16 вересня 2016 66 0
В Україні вперше проводиться студентський День поля
minagro.gov.uaВ Україні вперше проводиться студентський День поля

В Україні вперше проводиться студентський День поля, Німецько-Українського аграрного-демонстраційного та навчального центру (АДНЦ) та ДНУ УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого, на який запрошено орієнтовно 400 осіб, пише прес-служба Мінагропроду.

За словами заступника міністра аграрної політики та продовольства України Олени Ковальової, кожен з учасників має унікальну нагоду не тільки ознайомитись із новітніми зразками у роботі сільгосптехніки і обладнання, оглянути посіви, а й проконсультуватись із спеціалістами Аграрного демонстраційного та навчального центру.

Вона також зазначила, що аграрний сектор України потребує інноваційних високопродуктивних технологій.

«Мінагропрод високо цінує співпрацю з німецькими партнерами та сподівається на подальше її поглиблення», — додала Олена Ковальова.

Довідково:

У Дні поля взяли участь аграрний аташе — пан Херман Інтенман, керівник департаменту Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини пані Антє Фрезе, координатор проектів GFAConsultingGroupGmbH10 представників зі Східної та Центральної Європи пані Анна Лісон-Кульке.

Метою проведення Дня поля є реалізація одного з напрямків спільного Німецько-Українського проекту – передача фахівцям та керівникам агропідприємств, викладачам та студентам вищих навчальних закладів аграрного спрямування знань і навичок щодо методик сучасного та сталого сільгоспвиробництва шляхом демонстрації сучасної сільгосптехніки вітчизняного та зарубіжного виробництва у роботі.

Виконано за допомогою Disqus