Мінфін прийняв новий порядок адміністрування ПДВ

16 вересня 2016 59 0
Новий порядок адміністрування ПДВ розроблений Всеукраїнською Аграрною Радою
problem-net.comНовий порядок адміністрування ПДВ розроблений Всеукраїнською Аграрною Радою

Міністерство фінансів України прийняло новий порядок адміністрування ПДВ, розроблений Всеукраїнською Аграрною Радою, заявив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заступник голови Аграрної партії України (АПУ) Денис Марчук.

За його словами, згідно з новими нормами система двох реєстрів скасовується, таким чином подача і розгляд заявок максимально спроститься.

«Один реєстр дозволить відстежити будь-яку заявку і проконтролювати строки і порядок її розгляду!», — зазначив він.

Також додав, що тиждень виявився насичений на події, що стосувались оподаткування сільського господарства в Україні.

«14 вересня пройшло засідання круглого столу «Оподаткування аграрного сектора. Чи потрібні аграріям податкові пільги», на якому представники уряду, профільних асоціацій та експерти галузі АПК обговорили скасування спецрежиму ПДВ та наслідки такого рішення», — зазначив Денис Марчук.

15 вересня, за його інформацією, відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин у м. Батурин Чернігівської області, на якому одне з питань стосувалось регулювання щодо пільгового режиму оподаткування сільгосптоваровиробників.

Kurkul.com у рамках проекту «Податковий АгроКонтроль» намагається зібрати об’єктивні дані та розповідає про реальний вклад аграріїв у держбюджет. Всі публікації проекту зібрані у спецтемі на нашому сайті.

Виконано за допомогою Disqus