Аграріїв Житомирщини запрошують звертатися за відшкодуванням на вирощування льону і гречки

21 вересня 2016 107 0
На Житомирщині почався прийом документів на отримання відшкодування за вирощування льону і гречки
2plus2.uaНа Житомирщині почався прийом документів на отримання відшкодування за вирощування льону і гречки

Розпочався прийом документів від сільгоспвиробників Житомирщини, які хочуть отримати спеціальну бюджетну дотацію на вирощування льону та гречки, для часткового відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткового відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу, пише прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Сільськогосподарські товаровиробники для отримання спеціальної бюджетної дотації подають документи за адресою: 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 3/14, каб. 218.

Прийом документів закінчується за 10 робочих днів до початку проведення останнього засідання комісії. Засідання комісії проводяться за потребою, а останнє – до 15 грудня.

«На 19 вересня 2016 р. надійшли документи від 5 сільськогосподарських підприємств на отримання спеціальної дотації на загальну площу посівів льону 1161,26 га. Спеціальна дотація, передбачена Порядком використання коштів – 2 тис. грн на вирощування 1 га льону. Передбачувана сума дотації становить – 2,3 млн грн», — зазначається у повідомленні.

Також додається, що надійшли документи від підприємств на отримання спеціальної дотації на загальну площу посівів гречки 862 га. Спеціальна дотація, передбачена Порядком – 300 грн на вирощування 1 га гречки. Передбачувана сума дотації становить – 258,6 тис. грн.

Перелік документів, які потрібно подати на відшкодування коштів, тут.

Виконано за допомогою Disqus