Фермерам пропонують гранти для інноваційних проектів

22 вересня 2016 208 0
Фінал конкурсу 2 раунду відбудеться у грудні 2016 р.
fwi.co.ukФінал конкурсу 2 раунду відбудеться у грудні 2016 р.

З 10 вересня по 1 листопада проходить другий раунд набору інноваційних проектів в агросфері для малого і середнього бізнесу, який організований акселератором Agro Challenge спільно з Аграрною конфедерацією України за підтримки Міністерства аграрної політики України, повідомляє «Вчасно».

Усі бажаючі без вікових чи інших обмежень можуть подати заявку на участь у Всеукраїнському конкурсі проектів на сайті Agro Challenge, повідомляє Національна платформа малого і середнього бізнесу.

Акселератор Agro Challenge почав роботу у червні 2016 р. Перший етап відбору проектів для грантового фонду тривав з червня по вересень. На конкурс було подано 69 заявок з усієї України.

Конкурсна комісія, до складу якої входять аграрії, науковці та бізнесмени, провела якісну експертизу проектів і відібрала фіналістів. Проекти, з якими вийшли у фінал команди будуть проходити програму.

Програма для команд допомагає якісно обробити проекти і довести їх до прототипу і етапу презентації потенційним інвесторам. Професійні галузеві ментори допоможуть експертизі із перевіркою гіпотез. Також є етап залучення інвестицій: команда грантового фонду допомагає проектам знайти перші інвестиції у реалізацію інноваційних проектів. Тобто, участь у грантовому фонді допомагає проектним командам сформувати закінчену концепцію, знайти фінансування і зробити перші важливі кроки на шляху від розвитку до реалізації ідей.

Переможців 1-го раунду буде оголошено 13 жовтня у рамках V Фестивалю інноваційних проектів «Сікорський виклик 2016».

До участі в конкурсі Agro Challenge запрошуються всі бажаючі, без вікових чи інших обмежень.

Детальна інформація: +38 066 774 28 03, j.bystrova@itcompete.org (Юлія Бистрова).

Фінал конкурсу 2 раунду відбудеться у грудні 2016 р.

Виконано за допомогою Disqus