У Львові пройде міжнародна конференція по аграрних палатах

28 вересня 2016 74 0
Європейські та українські фахівці у Львові говоритимуть про роль аграрних палат
bvv.czЄвропейські та українські фахівці у Львові говоритимуть про роль аграрних палат

Два дні, 29-30 вересня, у Львові триватиме Міжнародна конференція «Роль і місце Аграрних палат у розвитку сільських територій. Європейський досвід», пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На заході планують розглянути досвід становлення та розвитку аграрних палат у країнах ЄС, а також перспективні кроки для поширення європейського досвіду із захисту прав власників земельних ділянок та фермерів в умовах глобальної конкуренції.

«Серед учасників конференції – представники Аграрних Палат Польщі, Німеччини, Франції, депутати Верховної Ради України, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, голови сільських та селищних рад Львівщини, керівники агроформувань з усіх районів області, науковці та представники інституцій системи аграрної освіти і науки», — йдеться у повідомленні.

Захід розпочнеться 29 вересня о 10:30 год. у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, за адресою: вул. Пекарська, 50, актовий зал, 3-ій поверх.

Реєстрація учасників здійснюється за телефонами: (032) 294-04-02, (032) 294-84-03 або на інтернет-сторінці організаторів за посиланням.

Європейські та українські фахівці у Львові говоритимуть про роль аграрних палат

Виконано за допомогою Disqus