KUHN оновила лінійку обприскувачів Deltis

5 жовтня 2016 91 0
Оновлений навісний обприскувач Deltis 2
kuhn.comОновлений навісний обприскувач Deltis 2

Компанія KUHN Farm Machinery представила оновлений обприскувач Deltis 2, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на agroinfo.com.

Призначений для багатопрофільних і землеробських господарств невеликого розміру, де у техніці особливо цінуються простота у користуванні, безпека і надійність, новий навісний обприскувач Deltis 2 демонструє нову конструкцію шасі і цистерни, а також нову систему управління.

Нова модель прийшла на зміну старому поколінню навісних обприскувачів лінійки Deltis.

За словами виробника, завдяки новій конструкції шасі Deltis став одним із найлегших сучасних навісних обприскувачів доступних на ринку у Британії, а нова 1300 літрова цистерна, на думку компанії, тепер зручніша для експлуатації та очищення.

Нова система управління, включає систему розподільників з функцією ручного управління Manuset, яка використовує два розподільника для координації роботи головної системи обприскування і очищення. Вона так само оснащена електронним Diluset +, який дозволяє регулювати роботу цих систем прямо з кабіни водія.

Deltis 2 використовує інноваційну запатентовану систему розподілу добрив Optifiller, яка гарантує високий рівень безпеки водія при роботі з токсичними пестицидами. Оснащена широкою заливною горловиною, ємність для пестицидів вміщує до 42 л хімічного розчину й управляється ножним приводом, завдяки чому у оператора відпадає необхідність перебувати у безпосередній близькості від ємності з токсичними речовинами. Для додаткового захисту система розташовується у межах шасі обприскувача і приводиться у робочий стан у процесі заповнення. Стандартна ручна фурма дозволяє швидко з без проблем проводити очистку цистерни.

Новий Deltis 2 поставляється у комплекті зі сталевими і алюмінієвими штангами від 15 до 24 м довжиною з системою підвіски Optilif.

Виконано за допомогою Disqus