Цеппелін Україна підбила підсумки участі в AgroExpo 2016

6 жовтня 2016 62 0
Команда «Цеппелін Україна» на виставці «АгроЕкспо 2016»
Цеппелін УкраїнаКоманда «Цеппелін Україна» на виставці «АгроЕкспо 2016»

На міжнародній агропромисловій виставці «АгроЕкспо 2016», що пройшла у Кропивницькому минулого тижня, чільне місце посіла експозиція компанії «Цеппелін Україна», яка реалізує машини всесвітньо відомих лідерів ринку сільгосптехніки, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Компанія є ексклюзивним дистриб'ютором корпорації «AGCO» у Кіровоградській області. Також є дистриб'ютором всесвітніх брендів: Bourgault, Berthound, Gregoire Besson, Kpampe, Apache, Caterpillar.

«Ми вже четвертий рік поспіль беремо участь у виставці «АгроЕкспо», тому що Кіровоградщина для нас є одним з пріоритетних регіонів розвитку агробізнесу. Виставка нам дає можливість представити свої новинки. Зокрема ми вперше у Кіровоградській області продемонстрували трактор Fendt 936 у максимальній комплектації профі плюс (у чорному кольорі – Блєк Бьюті). Також привезли флагманський трактор Massey Ferguson 8690 потужністю 340 кінських сил. У межах лінійки бренду Сhallenger показали новинку для нашого ринку восьмирядну просапну сівалку, обладнану під технологію точного землеробства», — каже керівник підрозділу з продажу сільгосптехніки компанії Фарід Абу Хадід.

З іншої техніки був представлений самохідний обприскувач APACHE 1220S. Модель на ринку України була представлена вперше. Також привезли новинку – самохідний обприскувач Betrthoud 3240 нового покоління в оновленому дизайні й універсальний плуг Gregoire Besson на 9 корпусів, який може працювати як по полю так і по ріллі. На виставці можна було побачити причіп перевантажувач преміального німецького бренду Krampe — одного з лідерів європейських ринків з продажу такої техніки, а також посівний комплекс Bourgault 3720.

Цього року у Кіровоградській області відбулися 8 польових демонстрацій нової техніки від «Цеппелін Україна», аби продемонструвати переваги реалізовуваних машин у польових умовах. Під час демонстрацій аграрії мали змогу порівняти характеристики пропонованих машин з характеристиками іншої техніки. Наприклад, продуктивність та економічність тракторів. Зокрема на виставці «АгроЕкспо» відбувся тест-драйв нової моделі трактора Fendt 724 потужністю 240 кінських сил. Трактор цієї потужності також універсальна машина, яка може робити всі операції, що й трактори великої потужності. Але водночас економиться пальне. Потенційні клієнти дуже позитивно оцінили переваги та комфортність цієї машини. Вони також мали змогу перевірити в роботі телескопічний навантажувач Caterpillar ТН 407С, який компанія виводить на український ринок.

Найбільшою популярністю серед клієнтів компанії у сегменті 300 плюс кінських сил користується трактор Fendt 936 Vario. Частка реалізації цього трактора на українському ринку складає не менше 20%. Це високофункціональна модель, тому її було представлено на виставці «АгроЕкспо». Стосовно обприскувачів, то найбільш реалізовувана модель Betrthoud 3240. Протягом трьох останніх років ця фірма входить у трійку лідерів з продажу сільгосптехніки.

Виконано за допомогою Disqus