США. На фермах загинуло майже 2 млн птахів від урагану Метью

28 жовтня 2016 72 0
Галузь сільського господарства штату Північна Кароліна серйозно постраждала
vidpovim.pp.uaГалузь сільського господарства штату Північна Кароліна серйозно постраждала

Галузь сільського господарства штату Північна Кароліна (США) серйозно постраждала від недавнього урагану Метью, повідомляє Мeatinfo.

48 округів, які постраждали від шторму, є одними з найбільших районів виробництва продовольчих товарів в Північній Кароліні.

На додаток до сектору виробництва зерна, Східна Північна Кароліна також має велике поголів'я птиці і свиней. Початкові доповіді показують, що 1,9 млн птахів, в основному курчат-бройлерів, загинули в результаті шторму.

Однак, з огляду на повені, державний ветеринарний лікар Даг Мекес очікує, що число загиблих птахів зросте. Ветеринарні посадові особи і співробітники природоохоронних програм Департаменту сільського господарства штату працюють з виробниками з питань правильної утилізації загиблої птиці. Постраждалим від урагану фермерам було надано грант у розмірі $6 млн для утилізації загиблої птиці, щоб звести до мінімуму потенційний ризик для здоров'я населення.

Департамент сільського господарства Північної Кароліни також зазначив, що сектор свинарства проробив гарну роботу, готуючись до урагану, і приймав активні заходи по скороченню поголів`я свиней або переміщення свиней на більш високі місця.

Виконано за допомогою Disqus