В Україні з'явився трактор Massey Ferguson 5450 з потужністю 107 к. с.

17 листопада 2016 56 0
Колісний трактор Massey Ferguson 5450
mascus.comКолісний трактор Massey Ferguson 5450

На «ІнтерАГРО 2016» презентували новинку для ринку України — колісний трактор Massey Ferguson 5450 потужністю 107 к. с. Трактор виготовлено у Франції, повідомляє Тraktorist.ua.

«Це 100% європейський трактор, один з бестселерів у Європі. Колись у нашого заводу були думки зняти цю модель з виробництва, але на неї є попит, тому ми досі її виготовляємо. Раніше можливості представити трактори потужністю 100-110 к. с. в Україні не було, тому на «ІнтерАГРО 2016» ми робимо це вперше», — розповідає директор з маркетингу AGCO у Східній Європі Антон Костирко.

Ця машина оснащена двигуном Perkins 1104C-44 з чотирма циліндрами, має роботизовану трансмісію semi-powershift. Трактор оснащений удосконаленою системою гідравліки, яка забезпечує точність управління та подачі палива.

Система «Electronic Linkage Control» дозволяє автоматично піднімати або опускати задню навіску трактора, здійснюючи таким чином контроль навантаження.

Своїми враженнями від виставки поділився регіональний директор AGCO в Україні та Східній Європі Роман Шаповал.

«Мені подобається, що цього року виставка дуже розумно організована. Мабуть у наслідок того, що нині вона проходить раз в два роки, тому всі підійшли до підготовки дуже серйозно. Для себе ми очікуємо гарного закінчення року. Відзначаємо, що інтерес до техніки західного виробництва зростає з посиленими темпами. Мабуть, на це вплинув «відкладений попит», а також зміна системи оподаткування. Тому аграрії активно вкладають кошти у техніку. Думаю, що ця тенденція продовжиться і в наступному році», — прокоментував Роман Шаповал.

Виконано за допомогою Disqus