Харвест виготовлятиме компоненти для сільгосптехніки

1 грудня 2016 57 0
Харківський верстатобудівний завод «Харверст» нарощує оберти
board.com.uaХарківський верстатобудівний завод «Харверст» нарощує оберти

Виготовлення компонентів для сільгосптехніки стає ще одним з основних напрямків у виробництві Харківського верстатобудівного заводу «Харверст», пише Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу УПЕК.

«Харверст» нарощує оберти. Про це свідчить збільшення обсягів продажів і портфеля замовлень на наступний рік. У період за 10 місяців (січень-жовтень) 2016 р. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року обсяг продажів виріс більш, ніж у 3 рази.

Планом виробництва на 2017 р. передбачено подальше збільшення обсягів випуску товарної продукції.

«Після певного застою в русі і розвитку сьогодні ми спостерігаємо збільшення замовлень, попиту на нашу продукцію. Пожвавився ринок споживачів, наших стратегічних партнерів», — зазначає директор з економіки ПАТ «Харверст» Олександр Штрассер.

На 2017 р. заплановано ремонти кількох великих вальцешліфувальних верстатів для великих підприємств України в сфері паперової промисловості та металургії. Триває контрактна робота з компанією зі Словаччини з виготовлення запчастин для ряду вальцешліфувальних верстатів. На етапі укладення — контракт з великою компанією з металопрокату з Теміртау (Казахстан) на здійснення ремонту верстата.

«Очікується великий обсяг замовлень на виготовлення вузлів і деталей від одного з провідних виробників сільгосптехніки України, з яким вже підписано угоду про стратегічне партнерство на 2017 р. і розпочато співпрацю в цьому році. Це стає ще одним з наших основних напрямків у виробництві — виготовлення компонентів для сільгосптехніки», — зазначає Олександр Штрассер.

Індекс ділової активності верстатобудівного напрямку роботи «Харверст» зростає.

«Наразі ми відновлюємо зв'язки з усіма підприємствами і країнами, куди раніше поставлялася наша продукція. Ведуться переговори з чехами, білорусами, індусами, єгиптянами, таджиками і багатьма іншими. Верстатний парк з часом зношується і вимагає дрібних, середніх і капітальних ремонтів, модернізації. Крім того, розглядаємо можливість розширення номенклатурного ряду виробів», — говорить комерційний директор ПАТ «Харверст» Олександр Кашірцев.

Виконано за допомогою Disqus