Прес-підбирач John Deere F441R презентували на AgriScot 2016

5 грудня 2016 47 0
Нове покоління прес-підбирачів John Deere
johnstontractors.comНове покоління прес-підбирачів John Deere

На виставці AgriScot 2016 вперше представили прес-підбирач John Deere F441R. Модель преміум класу F441R була розроблена для задоволення досить високих вимог продуктивності для великих тваринницьких ферм, пише Тraktorist.ua з посиланням на Agrimachinerynews.com.

Як і у всіх моделях серії F441, прес-підбирач має більшу пресувальну камеру, від 1,17 до 1,21 м, яка автоматично переходить на більшу вагу тюка. Також ця модель має додатковий 18-й ролик.

Прес-підбирач має два варіанти підбирача(2 м та 2,2 м, як опція), з високопотужним ротором MaxiCut HC з 13 чи 25 ножами.

«При редизайні прес-підбирачів серії F441 розробники John Deere зосередили увагу на підвищенні маневреності та довговічності. В результаті цього підбирач був підсилений зносостійкими сталевими пластинами Hardox, міцнішими привідними ланцюгами засувок, покращеним матеріалом роликів, більшими підшипниками та поліпшеним захистом герметизації. Завдяки цим покращенням прес-підбирач може збирати 95% рослинної маси, досягаючи максимально можливих меж продуктивності», — йдеться у повідомленні.

Ці покращення здатні принести неабияку користь, адже новий прес-підбирач John Deere F441R може збільшити продуктивність на 9%, у порівнянні з попередньою моделлю, а це прирівнюється до 5 додаткових тюків за годину.

На виставці AgriScot також був представлений трактор John Deere 6130R, оснащений новими дверима B-post. Такий дизайн розділених дверей був на старіших моделях тракторів серії 30 і він був представлений знову через високий попит серед клієнтів, яким потрібні маленькі двері: в основному це фермери-тваринники, які вимушені дуже часто користуватися кабіною.

Виконано за допомогою Disqus