New Holland представила лінійку вузькоколійних тракторів

13 грудня 2016 97 0
New Holland T4 FNV під час роботи в саду
landscapeandamenity.comNew Holland T4 FNV під час роботи в саду

Компанія New Holland Agriculture представила нову лінійку вузькоколійних тракторів T4 FNV для роботи в садах, на виноградниках та виконанні інших спеціалізованих операцій, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Чотири нові моделі тракторів поєднують у собі виразний стиль, притаманний тракторам New Holland та спрощену конструкцію, оптимізовану під вузькі ряди.

«Нові моделі T4 FNV та TK4 стали значним надбанням для компанії-лідера з виробництва спеціалізованих тракторів. Вони ідеальні для клієнтів різного розміру, від роботи на маленьких фермах до великих сільськогосподарських компаній, для роботи з трудомісткими та високотоварними культурами, а також для виконання нестандартних сільськогосподарських операцій, які мають специфічні вимоги. Ці трактори ставлять безпеку та комфорт оператора на перше місце, переводячи їх на якісно новий рівень» — розповів голова відділу виробництва тракторів та точного землеробства Шон Ленон.

Також додав, що зокрема, система Blue Cab 4 на тракторі T4FNV перевищує нормативні вимоги та встановлює нові стандарти в цій сфері

Виконано за допомогою Disqus