New Holland презентувала найпотужніший прес-підбирач

14 грудня 2016 89 0
New Holland BigBaler 1290 Plus
terre-net.frNew Holland BigBaler 1290 Plus

Компанія New Holland Agriculture представила нову модель популярної лінійки прес-підбирачів BigBaler 1290 Plus, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

У новому прес-підбирачі BigBaler 1290 Plus пресувальна камера на 80 см довша, ніж у попередній моделі, що підвищує щільність тюкування на 10%. Також прес-підбирач обладнано системою подвійних вузлов’язів, яка забезпечує високу щільність тюка при нижчому натязі шпагату, зменшує ризик його пошкодження навіть за спекотної погоди.

Нова машина використовує технологію IntelliCruise™, яка автоматично регулює швидкість трактора для максимальної пропускної здатності та рівномірної щільності тюків, а також має в комплектації індикатори SmartFill™, які вказують оператору в режимі реального часу, в якому сторону відносно валка слід зміститися для формування рівномірного тюка.

Крім того, BigBaler повністю сумісний з системою ISOBUS. В кабіні трактора встановлений монітор IntelliView™ IV, завдяки якому оператори можуть одним дотиком контролювати всі ключові параметри під час роботи на високій швидкості.Діаметр пакувального валу підбирача був збільшений з 5,8 см до 7,6 см. Нову модель обладнанли більшим привідний ланцюг розміром 3,2 см, який з легкістю витримує високі навантаження на моделях PackerCutter, та муфтою ковзання, що була посилена.

Окрім того, в новій моделі були поселені деякі елементи конструкції для можливості роботи в складних умовах. В моделях CropCutter™ нові високоякісні хромовані штифти стали більш зносостійкими проти піску та пилу, що значно подовжує термін служби ланцюга. Крім того, для надзвичайно складних умов доступний посилений ротор – він запобігає передчасному зносу ротора в таких жорстких умовах та дозволяє подовжити термін його служби в 4 рази. В камері попереднього пресування зрізний болт на завантажувальній граблині захищає її від пошкодження у випадку непрохідності або перевантаження. Пальці для утримування рослинного матеріалу були посилені і тепер 7 пальців забезпечують ідеальне формування.

Ще однією новацією стала заміна пасивної системи зубців на активну систему Full Bale-EjectTM.

Виконано за допомогою Disqus