Компанія STW представила інноваційну складну жатку

18 грудня 2016 52 0
Жатка Seagull в складеному положенні
stwitaliaЖатка Seagull в складеному положенні

Компанія STW розробила жатку для зернових, що скадається, повідомляє Traktorist.ua.

Жатка Seagull здатна змінювати свій розмір в тричі завдяки гідравлічним приводам, які знаходяться в центрі підвісного обладнання. Агрегат був вперше представлено на виставці EIMA.

Так як це абсолютно нова технологія, велика частина нововведень компанії була захищена патентами. Наприклад, гідравліка, яка розгойдує жатку для більш ефективного збору врожаю, а також подвійний ланцюговий механізм, який її стабілізує. Через свою конструкції, на агрегат менше впливають бічні навантаження, ніж на традиційні моделі. Крім телескопічною котушки техніка також оснащена нижніми валами, які допомагають спрямувати колоски пшениці до барабану — це дозволяє ефективніше і якісніше збирати урожай.

Зазначається, що жатку планують випускати в двох розмірах — 3,2 і 4,3 метра. Після розкладання котушки її розмір вже становитиме 8 і 12 метрів відповідно. STW розраховує розпочати продажі 8-метрової версії Seagull в Італії в наступному році. 12-метро версія планується для продажів в Франції та країнах Східної Європи.

Виконано за допомогою Disqus