Органічні виробники проведуть перший міжнародний конгрес у Києві

24 січня 2017 75 0
У рамках конгресу учасників ознайомлять з вимогами сертифікації органічного виробництва
pixabay.comУ рамках конгресу учасників ознайомлять з вимогами сертифікації органічного виробництва

У Києві 26-28 січня 2017 р. відбудеться перший міжнародний конгрес «Органічна Україна 2017. Розвиток органічного ринку в Україні – від виробництва до реалізації». Про це повідомляє прес-служба Мінагропроду.

В рамках Конгресу будуть проходити: міжнародний форум, галузеві конференції, присвячені розвитку органічного виробництва в Україні, та виставка органічної продукції (26-27 січня з 10.00 до 19.00) та лекції для споживачів.

Також, у рамках конгресу відбудеться навчальна поїздка на органічну ферму «Забір’я» у Київській обл.

«Головним завданням конгресу є підвищення ефективності роботи кожного органічного оператора. Показати переваги та ризики для тих, хто вирішує перейти на органічне виробництво. Також ознайомити учасників з вимогами сертифікації органічного виробництва, сприяти налагодженню співпраці між державними структурами та учасниками органічного ринку та інше», — зазначають організатори.

Конгрес буде проходити у виставковому центрі «Chamber Plaza» за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (Торгово-промислова палата України).

Додається, що конгрес відбудеться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні».

Виконано за допомогою Disqus