Під керівництвом Григоровича ДПЗКУ вперше отримала прибуток

20 квітня 2017 92 0
У першому кварталі ДПЗКУ отримала майже 46 млн грн чистого прибутку проти 606 млн грн збитку за аналогічний період минулого року
kurkul.comУ першому кварталі ДПЗКУ отримала майже 46 млн грн чистого прибутку проти 606 млн грн збитку за аналогічний період минулого року

За підсумками першого кварталу 2017 р. Державна продовольчо-зернова корпорація (ДПЗКУ) отримала чистий прибуток у розмірі 45,8 млн грн, ідеться в офіційному прес-релізі корпорації.

«Уперше за історію функціонування корпорації нам вдалось забезпечити її прибуткову діяльність та досягти позитивного фінансового результату — у першому кварталі ми отримали майже 46 млн грн чистого прибутку проти 606 млн грн збитку за аналогічний період минулого року. Це є найкращим свідченням ефективної роботи та правильно обраного вектору розвитку», — розповів в.о. голови правління ДПЗКУ Олександр Григорович.

Як повідомляли раніше, у 2016 р. корпорація у 4 рази скоротила чистий збиток: із 3 млрд грн у 2015 р. до 700 млн грн за підсумками минулого року. Крім того, у минулому році фінансовий результат від операційної діяльності збільшився на більше ніж 1 млрд грн — операційний прибуток ДПЗКУ за минулий рік склав 957 млн грн проти 119 млн грн збитку у попередньому періоді.

Виконано за допомогою Disqus