На Сумщині перекинулася вантажівка із зерном, є постраждалі

4 липня 2017 1216 0
Перевернута вантажівка на дорозі
vk.comПеревернута вантажівка на дорозі

У понеділок 3 липня близько 15:00 у м. Ромни Сумської області водій вантажівки DAF X95 із напівпричепом не справився з управлінням на заокругленій ділянці дороги в районі мосту.

У результаті зерновоз із 20 т кукурудзи перевернувся набік. Хвилею зерна накрило двох велосипедистів, які рухалися в попутному напрямку.

Про це в ексклюзивному коментарі Kurkul.com розповів спеціаліст відділу комунікації ГУ НП у Сумській області Володимир Кузьменко.

Слідство виясняє, кому належав автомобіль і зерно в ньому. Поки відомо, що зерновоз був зареєстрований у Сумській області.

Постраждалих роменців — 41-річну жінку і 43-річного чоловіка з відкритими переломами нижніх кінцівок — госпіталізували до Роменської центральної районної лікарні. Водій зерновоза отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої грудної клітини і теж був доставлений до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального Кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Триває слідство, обставини з’ясовують.
Проте очевидці говорять, нібито у зерновоза на ходу лопнуло колесо, через що водій не справився з кермуванням.

Також поліціянти припускають, що водій міг не вибрати безпечний діапазон для виконання маневру або хтось міг раптово створити перешкоду.

Кукурудзу частково завантажили на інше авто. Частина зерна висипалася із мосту, там його зібрали місцеві жителі для власних потреб.

 

Катя Капустіна, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus