Реалізація яблук Голден Делішес розпочалась на 1,5 місяці раніше

19 липня 2017 632 0
Яблука сорту Голден Делішес
ekosad.com.uaЯблука сорту Голден Делішес

Виробники почали постачати на ринки України ранні яблука сорту Голден Делішес. Це стало несподіванкою для продавців і покупців. Зазвичай ці яблука починають продавати на 1,5 місяці пізніше.

Про ранню появу яблук Голден Делішес на ринку повідомляє «Інфо-Шувар».

Минулого тижня на ринках України пропонувалися ранні яблука лише одного сорту ― Ерлі Женева. На поточному тижні асортимент та пропозиція ранніх яблук зросли. Розпочалася реалізація яблук Голден Делішес.

Зазвичай, господарства починають збирати цей сорт не раніше другої половини серпня. Ті садівники, які закладають ці яблука на тривале зберігання взагалі тримають врожай на деревах до вересня включно.   

Сьогодні ранній Голден Делішес  господарства пропонують по 18-19 грн/кг. На оптових майданчиках країни продавці встановлюють ціни на рівні  20-22 грн/кг. Роздрібні мережі пропонують ці яблука за такою ж ціною.

Як повідомили самі виробники, попит на яблуко Голден Делішес зараз надзвичайно активний, попри високі ціни. Для  порівняння раннє яблуко Ерлі Женева коштує помітно дешевше,  на гуртових ринках країни воно пропонується по 8-14 грн/кг.

Виконано за допомогою Disqus