За напад і катування фермера злочинцю загрожує до 15 років ув’язнення

19 липня 2017 160 0
Наручники
pixabay.comНаручники

Апеляційний суд Сумської області залишив під вартою чоловіка, який у червні разом зі спільниками здійснив розбійний напад на родину фермера у с. Саї Липоводолинського району, ідеться на сайті суду.

Читайте за темою: На Сумщині скоїли розбійний напад на сім'ю фермера

Колегія суддів, розглянувши справу, відмовила адвокату підозрюваного у задоволенні апеляційної скарги, оскільки існує обґрунтована підозра у вчинені тяжкого злочину.

«У разі встановлення вини йому загрожує покарання від 8 до 15 років позбавлення волі. Чоловік також має судимості за аналогічні злочини та вже був засуджений до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. До уваги суд взяв й те, що підозрюваний не має міцних соціальних зв’язків, а тому існує ймовірність  що він переховуватиметься від правоохоронних органів», — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, особу підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 187 ККУ — розбійний напад за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням до житла, вчинений з метою заволодіння майном в особливо великих розмірах.

Виконано за допомогою Disqus