Хлорела підвищує продуктивність курей-несучок

20 липня 2017 217 0
Кури-несучки
onfermer.ruКури-несучки

Фермер Самвел Мкртчян з Одещини вже рік додає до кормів курей несучок суспензію хлорели. Ця рослина багата на вітаміни, які потрапляють потім до яєць та в організм людини.

Про це йдеться в телепроекті «Україна Аграрна».

Кури із ФГ «У Самвела», які отримують суспезію хлорели, Самвела», які припинили хворіти, у них зросла продуктивність на 20%, збільшилась маса яйця та товщина шкарлупи. Таким чином припинився бій яєць та зменшився падіж птиці.  

За період годування курей-несучок суспензією хлорели покращилися всі ветеринарні показники.

За словами ветеринара ФГ «У Самвела»  Лідії Салимон, курей, яким вже 86 тижнів, вважають непродуктивними та не рентабельними.

«Враховуючи наше нетрадиційне годування, годування натуральними кормами, ми на сьогодні маємо продуктивність на 10-12%  вище, ніж їй призначено у цьому віці», ― розповіла ветлікар.

Птахи у ФГ «У Самвела» клінічно здорові, що гарантує безпечність кінцевого продукту.

«У цей період утримання птицям не дають ніякі медикаменти. Ні антибіотики, ні пробіотики, ніякі хіміотерапевтичні препарати які б надавали лікувальний або профілактичний ефект», ― повідомила Лідія Салимон.

Раціон птиці збалансований натуральними кормами, які забезпечують птахів всім необхідним. Імунна система може самостійно протистояти хворобам.

Здорові кури несуть яйця з високим вмістом корисних речовин.

«Яйце високої якості з великим вмістом вітамінів, каротиноїдів, вітаміну А, вітаміну Е. І це яйце є поживним для людини», ― зазначила Лідія Салимон.

Вміст вітамінів у яйцях лабораторно підтверджений.

Виконано за допомогою Disqus