Що цікавого буде на виставці «Зернові технології»?

Зернові технології і не тільки: що подивитися фермерам на цьогорічній виставці?

Служба новин 10 лютого 2017 263 0

Виставка «Зернові технології» стартує 15 лютого. Її програма настільки насичена і різноманітна, що легко розгубитися — який же захід чи стенд відвідати?

Сайт Elevatorist.com зробив «маршрут» для тих, кого цікавить елеваторне обладнання, ми ж – підготували підбірку для «куркулів».

Адже крім зернових технологій на виставці також будуть представлені тваринництво і птахівництво, в рамках Agro Animal Show, рослинництво та садівництво — в рамках Fruit. Vegetables.Logistics.

Що ж підготували організатори виставки цього року?

Професійне картоплярство

15 лютого 2017, 12:30 — 16:30, павільйон № 1, конференц-зал №2

На Голландсько-Українському агрофорумі проаналізують проблеми, помилки сектору картоплярства у 2016 році, ринкову ситуацію та собівартість товарної картоплі. У рамках заходу буде презентовано довідник шкідників та хвороб цієї рослини, дослідження різних типів грунтів України та рекомендації щодо їх живлення. Також можна буде ознайомитися із нідерландськими технологіями в картоплярстві, даними нідерландської програми, яка стимулювала розвиток цієї галузі в українському приватному секторі. Для тих, хто шукає нові ринки збуту буде цікаво послухати про експортні можливості українських виробників та приклади «картопляних кооперацій» в східній Європі.

British Texel Sheep Society — племінні вівці з-за кордону

Національна експозиція Великої Британії

Чистопородні вівці породи Тексель від найпопулярнішої спільноти із Великобританії, яка заснована ще 1974 році, має більше 10 регіональних осередників по всій країні, займається селекцією і слідкує за «родоводом» овець. Порода Тексель буде цікава фермерам, які зацікавлені у вівчарстві м’ясного напрямку і у чистопородних тваринах.

Підвищення рентабельності молочної ферми

16 лютого, 10.00-12.00, Павільйон № 3, конференц-зал № 1

Спеціалісти разом із професором Болонського університету Маттіа Фустіні розглянуть приклади, як завдяки оптимізації використання кормів в раціоні корів та ефективним методам їх утримання, збільшити надої, а, отже, й отримати більший прибуток.

Часник і квасоля: обладнання для вирощування і доробки

Практичний семінар, 16 лютого, 14.00-17.00, павільйон № 1, конференц-зал № 3, стенд № b111

Презентація обладнання для координатного вирощування квасолі та часнику, а також систем підземного поливу і малооб’ємного дощування, як найперспективніших при координатному вирощуванні рослин.

Все про кролівництво

Науково-практичний семінар, 17 лютого, 10.00-14.00, павільйон №3, конференц-зал № 6

Науковці, ветеринари, спеціалісти фармкомпаній та виробники харчування розкажуть що таке успішне сучасне українське кролівництво. На семінарі можна буде дізнатись повну схему профілактики та лікування кролів, основні інфекційні хвороби, які вражають цих тварин, про особливості комбікормів та приросту м’яса та ін.

Церемонія нагородження «Село Року 2016» від Сільського Ревізора

17 лютого, 3 павільйон, 2 конференц зал, 14.00 — 17.00

Соціальний проект про українське село Сільський Ревізор запрошує вас відвідати церемонію нагородження Села Року. Протягом 2016 року Сільський Ревізор відвідав 10 сіл в різних куточках країни. 17 лютого команда проекту скликає всіх сільських голів, представників агрохолдингів, фермерських господарств, активістів сільських громад і соцпрацівників на червону доріжку для отримання нагород в різних номінаціях. Голосування за найкращі села триває на сайті SilskiyRevizor.com. Село, яке набере найбільшу кількість голосів, отримає гран-прі у вигляді грошового сертифікату на розвиток своєї інфраструктури. Сільський Ревізор також нагородить найбільш соціально відповідальних інвесторів-аграріїв. НЕ пропустіть!

Людмила Лутицька, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою