UKRAVIT вітає аграріїв з Новим роком!

28 грудня 2017 105 0
З новим роком!
cardsplus.com.uaЗ новим роком!

У передсвяткові дні ГК UKRAVIT ділиться з читачами добрими побажаннями від провідних компаній, які інвестують в Україну.

Вже протягом 18 років UKRAVIT надає аграріям комплексні рішення щодо захисту польових культур, плодово-ягідних насаджень, овочевої групи відкритого та закритого ґрунту, певних нішевих культур.

«У 2017 р. компанія UKRAVIT суттєво знизила цінову політику для того, щоб ЗЗР та мікродобрива українського виробництва стали більш доступними для вас. При цьому ми забезпечуємо європейську якість нашої продукції», — йдеться у повідомленні.

На початку 2018 р. портфель компанії збільшиться ще на 7 одиниць і становитиме 142 продукти. Мета компанії — бути національним експертом № 1 у сфері захисту рослин. Уже з нового року у планах компанії створювати нові ефективні рішення для українських аграріїв. Нагадаємо, зараз компанія закінчує оснащення провідного науково-дослідного центру світового рівня, який не має аналогів в Україні.

«Шановні аграрії! Дякуємо вам, що обираєте продукти UKRAVIT і розділяєте з нами свої успіхи та досягнення. Разом ми будемо перемагати у глобальному світі і успішно працювати в Україні, інвестуючи в її розвиток. Бажаємо всім вам, нашим партнерам та друзям, рясних врожаїв, тепла, затишку і процвітання у Новому році!», — додає власник ГК UKRAVIT Віталій Ільченко.

Виконано за допомогою Disqus