Під проект агророзписок залучено 20 млн грн — Рутицька

8 жовтня 2015 100 0
Під проект агророзписок залучено 20 млн грн — Рутицька
Kurkul.comПід проект агророзписок залучено 20 млн грн — Рутицька

Починаючи з жовтня проект аграрних розписок розширить свою географію, заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства з питань євроінтеграції Владислава Рутицька під час панельної дискусії «АПК. Поворотний момент в історії» на Київському міжнародному економічному форумі.

«Починаючи з жовтня, ми розширили географію пілотного проекту аграрних розписок і тепер до Полтавської області долучилися Харківська, Черкаська та Вінницька області. На Полтавщину вдалося залучити фінансування від міжнародних компаній більше ніж на 20 млн грн і наразі воно ще зростає. На черзі у нас Одеська, Київська і Волинська області», — сказала вона.

Аграрна розписка стає популярнішою серед фермерів

За словами керуючого партнера МЮК «Александров і Партнери» Дмитра Александрова, цей інструмент достатньо ефективний.

Аграрна розписка — оптимальний інструмент фінансування

«З ним можна працювати, але трішки доведеться внести зміни у законодавство уже виходячи з отриманого досвіду. Є достатньо багато банків, які своєю основною спеціалізацією визначили як агробізнес. Вони пропонують достатньо цікаві та ефективні продукти, сфокусувавши увагу не лише на крупному бізнесі, але й на середньому і на фермерських господарствах», — говорить він.

Дарина Козоріз, агропортал Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою